John Wick: 4. felvonás (2024)

Table of Contents
John Wick: 4. felvonás - Legutóbbi tartalom Keanu Reeves szabályosan könyörgött, hogy AZ legyen a hős sorsa a John Wick 4. végén, és erre jó oka volt A John Wick 4-nek eredetileg teljesen más befejezést szántak, és csak "magunknak" köszönhetjük, hogy a film végül "kétértelműen" zárult Így "vágták le" Keanu Reeves ujját a John Wick 4-ben, és ettől a vicces módszertől a sztár totál ki volt akadva "Hihetetlenül undorító": Oliver Stone darabokra szedte a John Wick 4-et, ami szerinte már nem is film, hanem videójáték Látni akarjátok a John Wick 4. majdnem 4 órás változatát? A producer óvva int tőle, és erre jó oka van A John Wick-filmek rendezője elárulta, hogy melyik karaktert látná a legszívesebben egy önálló filmben Ilyen pofás ajándékkal lepte meg Keanu Reeves a John Wick 4. kaszkadőreit "Nem biztos, hogy bármely más producer mosolyogna": A John Wick 4. rendezője beszámolt a film alternatív befejezéséről és arról, hogy sikerült keresztülvinnie az eredetit Így valósították meg azt az elképesztő, sok-sok lépcsősoron történő zuhanást a John Wick 4. fináléjában A John Wick-filmek producere szerint további spinoffokra is számíthatunk: Akár még azt is megtudhatjuk, honnan jönnek azok a gyilkolásra kiképzett kutyák John Wick-kisokos: Megmagyarázzuk a 4. rész végét és feltárjuk, milyen irányba mehet tovább a franchise VIDEÓ: Valaki a valóságban is megcsinálta John Wick golyóálló öltönyét, és működik! A John Wick 4. rendezője pontosan úgy reagált a film hosszát kritizálókra, mint ahogy James Cameron azokra, akik beleszálltak az Avatar 2. bő háromórás játékidejébe 10 játék, amiben John Wicknek érezhetjük magunkat "Kib*szott szívás": Keanu Reeves elárulta, hogy valaki komolyabban megsérült miatta az egyik John Wick-film forgatásán "Nekünk annyi" - mondta Chad Stahelski, mikor azzal szembesült, hogy a John Wick 4. első vágása közel négyórás lett A franchise legerősebb nyitányára számíthat a John Wick 4. a szakértők előrejelzése szerint Keanu Reeves és a John Wick 4. rendezője egyaránt gyönyörű szavakkal búcsúztatta Lance Reddicket a film premierjén VIDEÓ: A leghosszabb és a legjobb? - John Wick: 4. felvonás kritika KRITIKA: John Wick - 4. felvonás, avagy az eddigi leghosszabb, de a legjobb is? References

John Wick: 4. felvonás (1) John Wick: 4. felvonás (2)

nr

Kritika

nr

Benke Attila

John Wick: 4. felvonás (4)

Bevezető

Eljött hát a nagy leszámolás ideje, John Wick felszabadíthatja magát egy minden eddiginél monumentálisabb, az egész világon átívelő akció során. De vajon maradt még erő John Wickben: a karakterben és ebben az akciófilm-sorozatban?

Megjelenési dátum

John Wick: 4. felvonás - Legutóbbi tartalom

Kommentek

Keanu Reeves szabályosan könyörgött, hogy AZ legyen a hős sorsa a John Wick 4. végén, és erre jó oka volt

Keanu Reeves majdnem egy évtizeden keresztül játszotta el John Wicket, akinek a sztorija végére pont került a negyedik részben, és állítólag a színész szabályosan könyörgött, hogy az legyen a lezárás, amit láthattunk.

Kommentek

A John Wick 4-nek eredetileg teljesen más befejezést szántak, és csak "magunknak" köszönhetjük, hogy a film végül "kétértelműen" zárult

Spinoffokkal biztosan folytatódik a John Wick-franchise, melynek negyedik felvonása tavasszal kétségek között hagyta a közönséget a homályos fináléval.

Kommentek

Így "vágták le" Keanu Reeves ujját a John Wick 4-ben, és ettől a vicces módszertől a sztár totál ki volt akadva

A John Wick: 4. felvonásban a címszereplő végre kiteljesíthette a bosszúját, de ennek ugye ára van, többek között az ujja. Az ujjlevágást egészen vicces módszerrel valósították meg a forgatás során.

Kommentek

"Hihetetlenül undorító": Oliver Stone darabokra szedte a John Wick 4-et, ami szerinte már nem is film, hanem videójáték

Oliver Stone egy interjújában elárulta, hogy látta a John Wick 4-et, és hát fogalmazzunk úgy, hogy egy cseppet sem volt elégedett vele.

Kommentek

Látni akarjátok a John Wick 4. majdnem 4 órás változatát? A producer óvva int tőle, és erre jó oka van

A John Wick: 4. felvonás így is elég hosszú, majdnem három órát követel az életünkből, de az első vágás négy órás lett volna, ami a producer szerint is unalmas, ne akarjuk látni.

Kommentek

A John Wick-filmek rendezője elárulta, hogy melyik karaktert látná a legszívesebben egy önálló filmben

Mivel a John Wick-franchise elképesztően sikeres, elég nagy rá az esély, hogy spinoffokkal bővítik ezt az univerzumot, főleg, hogy az Ana de Armas főszereplésével készült Balerina már úton is van...

Kommentek

Ilyen pofás ajándékkal lepte meg Keanu Reeves a John Wick 4. kaszkadőreit

Keanu Reeves kedves ember hírében áll, és ez abban is megnyilvánult, hogy busásan megajándékozta azokat, akik nélkül a John Wick: 4. felvonás nem jöhetett volna össze: a kaszkadőröket.

Kommentek

"Nem biztos, hogy bármely más producer mosolyogna": A John Wick 4. rendezője beszámolt a film alternatív befejezéséről és arról, hogy sikerült keresztülvinnie az eredetit

A John Wick: 4. felvonás nagy sikerrel nyitott a mozikban, és bizonyára a lezárás is okozott meglepetéseket a nézőknek. Chad Stahelski elárulta, hogyan tudta erre rávenni a stúdiófejeseket, meg azt is, hogy van egy alternatív változat.

Kommentek

Így valósították meg azt az elképesztő, sok-sok lépcsősoron történő zuhanást a John Wick 4. fináléjában

Digitális rásegítés nélkül, alaposan megtervezett koordináció segítségével forgatták le a John Wick 4. egyik legrázósabb jelenetét, melynek kivitelezéséről az alkotók árultak el részleteket.

Kommentek

A John Wick-filmek producere szerint további spinoffokra is számíthatunk: Akár még azt is megtudhatjuk, honnan jönnek azok a gyilkolásra kiképzett kutyák

Két bemutatás előtt álló spinoff már készült a John Wick-franchise-hoz, de a frissen bemutatott 4. felvonás után a producerek még nagyobb lendülettel vetik bele magukat az ötletelésbe arra nézvést, hogy hogyan lehetne tovább bővíteni ez az abszurd, véres világot.

Kommentek

John Wick-kisokos: Megmagyarázzuk a 4. rész végét és feltárjuk, milyen irányba mehet tovább a franchise

Végre a mozikba került a John Wick: 4. felvonás, amelynek hossza is azt sejteti, hogy ez egy mindent eldöntő küzdelem. Mivel a film lezárása több kérdést felvet a franchise jövőjével kapcsolatban is, ezért cikkünkben kicsit körbejárjuk a végkifejletet.

Kommentek

VIDEÓ: Valaki a valóságban is megcsinálta John Wick golyóálló öltönyét, és működik!

A John Wick: 4. felvonás már megtekinthető a mozikban, és ha hülyeségnek tartanánk, hogy golyóálló öltönyök tűnnek fel benne, akkor nézzük csak meg a videót arról, ahogyan a valóságban is elkészítenek és tesztelnek egy ilyet!

Kommentek

A John Wick 4. rendezője pontosan úgy reagált a film hosszát kritizálókra, mint ahogy James Cameron azokra, akik beleszálltak az Avatar 2. bő háromórás játékidejébe

A franchise leghosszabb darabja lett a John Wick.: 4. felvonás, és Chad Stahelski nem tartja teljesen jogosnak azoknak a panaszait, akik a terjedelem miatt zsörtölődnek, viszont van számukra és jó híre.

Kommentek

10 játék, amiben John Wicknek érezhetjük magunkat

A negyedik John Wick-film bemutatását követően szögre akasztja öltönyét Keanu Reeves bérgyilkosa, legalábbis egy időre biztosan. Úgyhogy ajánlunk nektek néhány játékot, melyek visszaadják az akcióhős életérzését.

Kommentek

"Kib*szott szívás": Keanu Reeves elárulta, hogy valaki komolyabban megsérült miatta az egyik John Wick-film forgatásán

Már megtekinthető a John Wick: 4. felvonás a mozikban, és az csak természetes, hogy egy ilyen akciófilm forgatásán lesérülnek az emberek: Keanu Reeves beszélt is általában a John Wick-forgatások baleseteiről, amelyek közül egy az ő hibája volt.

Kommentek

"Nekünk annyi" - mondta Chad Stahelski, mikor azzal szembesült, hogy a John Wick 4. első vágása közel négyórás lett

A 4. felvonás az eddigi leghosszabb John Wick-film, de az első változatnál még így is egy órával rövidebb. A rendező és a vágó arról beszéltek egy interjúban, hogy mire ügyeltek a rövidítés során.

Kommentek

A franchise legerősebb nyitányára számíthat a John Wick 4. a szakértők előrejelzése szerint

John Wick negyedik, egyelőre utolsó döngetése hamarosan elkezdődik a mozikban, és a szakértők szerint minden korábbi epizódénál erősebb nyitóhétvégét várhatunk a filmtől.

Kommentek

Keanu Reeves és a John Wick 4. rendezője egyaránt gyönyörű szavakkal búcsúztatta Lance Reddicket a film premierjén

A John Wick: 4. felvonás premierje sajnos szomorúra sikeredett, hiszen váratlanul elhunyt a Charont megformáló Lance Reddick, akit Keanu Reeves és Chad Stahelski egyaránt gyönyörű szavakkal búcsúztatott el.

Kommentek

VIDEÓ: A leghosszabb és a legjobb? - John Wick: 4. felvonás kritika

Eljött hát a nagy leszámolás ideje, John Wick felszabadíthatja magát egy minden eddiginél monumentálisabb, az egész világon átívelő akció során. De vajon maradt még erő a Keanu Reeves karakterében és ebben az akciófilm-sorozatban? Kritikánkból kiderül.

Kommentek

KRITIKA: John Wick - 4. felvonás, avagy az eddigi leghosszabb, de a legjobb is?

Eljött hát a nagy leszámolás ideje, John Wick felszabadíthatja magát egy minden eddiginél monumentálisabb, az egész világon átívelő akció során. De vajon maradt még erő John Wickben: a karakterben és ebben az akciófilm-sorozatban?

John Wick: 4. felvonás (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gregorio Kreiger

Last Updated:

Views: 5699

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gregorio Kreiger

Birthday: 1994-12-18

Address: 89212 Tracey Ramp, Sunside, MT 08453-0951

Phone: +9014805370218

Job: Customer Designer

Hobby: Mountain biking, Orienteering, Hiking, Sewing, Backpacking, Mushroom hunting, Backpacking

Introduction: My name is Gregorio Kreiger, I am a tender, brainy, enthusiastic, combative, agreeable, gentle, gentle person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.